Welkom bij
- Umami and co

Ambachtelijk Koken en Alles Keuken: dát is hoe men Jermaine Liesdek het beste kan omschrijven. Als tiener was Jermaine vaak al uren in de keuken te vinden, en tot op heden is hij er niet meer uit weg te slaan; op ambachtelijke wijze eten bereiden is zijn ware passie.
Hij heeft een sprankelende hoeveelheid aan ervaring opgedaan door in verschillende soorten keukens te koken en nieuwe café-restaurants op te zetten.

Alsof hij een geheime alchemie bezat, bereidde hij in trendy zaken unieke gerechten; hij wist de juiste smaken en de meest verfijnde technieken zó goed te combineren dat ’s werelds meest edele mensen er rijkelijk konden genieten.

Toen Jermaine tijdens zijn reizen de inspirerende eetcultuur van Japan ontdekte, waar men op zeer hoog niveau voedsel bereidt, werd de switch van horeca naar het zakenleven duidelijk: Umami & Co moest opgericht worden. Dit is zijn manier om zijn liefde voor verfijnde kooktechnieken en perfect gebalanceerde smaakbelevingen te kunnen delen met anderen.
De producten van Umami & Co zijn uniek in smaak en kwaliteit. De Umami & Co agenten in Japan zoeken constant naar prachtige producten waar men in Nederland van zal smullen.

Umami is een van oorsprong Japans woord. Het betekent “heerlijkheid” of “hartig”. Umami vormt samen met zout, zoet, bitter en zuur de vijf basissmaken. Umami & Co is een sterk, nieuw merk dat speciale ambachtelijke producten ontwikkelt voor individuen, restaurants en bedrijven. Zo kunt u thuis heerlijk koken, en kan de Nederlandse horeca de kwaliteit van het eten overstijgen.

Volg ons op Instagram and Facebook of neem contact met ons op.